Дружество "Краезнание" - гр.Плевен

36

ДИНОВ, Йордан Георгиев. Плевенски книжовници – математици / Йордан Георгиев Динов. – Плевен: Бълг. математич. д-во – Плевен, 1974. – 43 с.

 

SSI© Този сайт е направен със съдействието на Симеон Илиев

Make a free websiteWebnode